Vuosi 2016 – hoitovapaata, projekteja, myyntiä ja uusia calefalaisia

Tätä blogitekstiä kirjoittaessani ollaan jo puolivälissä viimeistä työviikkoani ennen hoitovapaatani. Helmikuun ensimmäisestä päivästä alkaen minut pitää kiireisenä nopealiikkeinen jälkikasvumme eikä energiatehokkuus ja asiakkaillemme tarjoamat huimat säästöt.

kids-1099713

Myös kollegoillani tulee pitämään kiirettä. Vuoden 2015 lopussa kotiutui useita projekteja, joita työstetään kovaa vauhtia ja ne tulevat työllistämään calefalaisia varsin kiitettävästi. Tietysti myyntityötäkin jatketaan ja sielläkin näyttää olevan muutamia varsin makoisia myyntiprojekteja putkessa. Teollisuuden ratkaisujen lisäksi suurta kiinnostusta on herättänyt maanviljelijöille suunnatta Mahoton, jonka avulla saavutetaan uskomattomia säästöjä viljankuivauksen öljynkulutuksesa. Niitäkin myyntiputkesta löytyy. Ja myyntiputki on meillä kaikilla entistä paremmin hanskassa uuden, juuri käyttöönotetun CRM-ohjelmiston myötä.

Jotta muutoksia ei olisi liian vähänlaisesti, niin meillä aloittaa pian uusia työntekijöitä: helmikuun ensimmäisenä päivänä aloittaa uusi, nälkäinen myyntipäällikkö ja viikkoa myöhemmin riviin astuu suunnittelija vahvistamaan organisaatiotamme. Uskon, että kevään aikana tulee vielä yksi calefalainen lisää. Jännityksellä odotan, että mikä on organisaation henkilömäärä, kun 1.8. palaan töihin lasta hoitamasta.

board-755792

 

Takana on nyt karkeasti vuosi siitä, kun aloitin Calefalla. Vaikka taustani olivat varsin hyvät nykyiseen työhöni, niin silti perehtyminen nykyiseen työhön, bisnesmalliin ja myymiimme palveluihin otti aikansa. Hajulla oltiin koko ajan, mutta kun asiat loksahtivat kohdalleen, alkoi tulostakin tulla ihan mukavasti. Tähän bisnekseen ei vaan löydy valmiita osaajia. Tarvitaan hyvä tyyppi, sopivasti intoa ja oppimisenhalua. Työ ja calefalaiset hoitavat perehdyttämisen alalle.

Tästä on varsin hyvä jatkaa jälleen kesän jälkeen. Silloin taas vaihdetaan kotihousut myyntihousuihin ja ryhdytään alentamaan Suomen teollisuuden energiakustannuksia oikein urakalla.

Oikein mukavaa kevättä ja kesää kaikille.

Tommi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s