Kuinka paljon sinä voisit säästää?

Moni yrittäjä tietää, että osana heidän tuotanto- tai muuta prosessissaan syntyy kuumaa ilmaa tai nestettä, joka hyödyntämättömänä päästetään taivaalle tai viemäriin. Lämmön talteenotto ja uudelleenkäyttö ovat saattaneet käydä mielessä. Ilman vastausta ovat kuitenkin vielä kysymykset siitä, miten talteenoton voisi toteuttaa ja mihin hukkalämpöä voisi omassa prosessissa käyttää. Lisäksi on vaikea arvioida tällaisen talteenottojärjestelmän hyödyt ja kustannukset. Mitä maksaisi ottaa hukkalämpötalteen ja paljonko sen avulla voisi säästää? Jos olet yksi edellä mainituista pohtijoista, niin meillä on sinulle hyviä uutisia.

Sivustoltamme löytyvä kannattavuuslaskuri on tehty juuri sinulle. Laskuriin syötetään oman prosessin arvot, kuten ulostulevan ilman tai nesteen lämpötila, prosessin päälläoloaika sekä virtaama. Laskuri laskee puolestasi säästöpotentiaalisi, arvion ajasta, jossa investointi maksaa itsensä takaisin sekä hinta-arvion alusta loppuun tehdylle projektille. Syöttämäsi arvot eivät tallennu minnekään, vaan ovat ainoastaan sinua varten ja voit halutessasi tulostaa ne. Voit myös aina palata muuttamaan arvoja ja kokeilla miten eri luvut vaikuttavat lopputulokseen.

Olemme pyrkineet tekemään laskurin mahdollisimman helppokäyttöiseksi, jotta jokainen halukas voisi sitä käyttää. Nyt olemme myös tehneet kaksi opastusvideota, joissa käydään laskurin käyttö askel askeleelta läpi. Toisessa käsitellään tapausta, jossa hukkalämpö poistuu ilmana ja toisessa tapausta, jossa lämpö poistuu nesteenä. Katso itseäsi koskeva video ja käy laskemassa vaikka huviksesi paljonko olisivat sinun säästösi, jos hyödyntäisit hukkalämpösi omassa prosessissasi.


Mikäli sinulle herää kysymyksiä laskurista tai haluat kuulla lisää siitä, kuinka voisit itse muuttaa hukkalämpösi voitoksesi, niin otathan meihin yhteyttä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s