Hukkaenergia hyödyksi -pilottijakso

Uusi blogi, uudet jutut! Calefan blogi on nyt siirtynyt nettisivujen sisältä uudelle alustalle monestakin syystä.

Ensinnäkin, meidän viestinnän puikkoihin tuli nuori naisihminen, ja vaikkei nyt puhutakaan kengistä, niin kuulemma vaihtelu virkistää ja uudessa on aina sitä jotain.

Toinen, ehkä jopa isompi syy oli se, että halusimme blogista helposti lähestyttävämmän – niin teille lukijoille, kuin meille kirjoittajillekin. Ulkoasun ja suunnan muutoksella halusimme tehdä blogistamme rennomman, ja tiedon sekä mielenkiintoisten faktojen lisäksi toivomme täältä jatkossa löytyvän myös jotain kahvitauolla kahvin kanssa nautiskeltavaksi kelpaavaa. Täten myös kirjoittajien kädet hieman vapautuvat, kun aiheet voivat tästä lähtien olla vähän sitä sun tätä – tietysti kuitenkin eniten juuri tätä.

Kolmas syy on se, että Suomen kesä on yllättänyt meidät lämpötiloillaan ja rannalla makaamisen tilalle oli yksinkertaisesti keksittävä muuta tekemistä.

Blogi on nyt saanut myös uuden nimen; Hukkaenergia hyödyksi. Se tiivistää toimintamme ja edustaa meidän korttamme keossa, jossa maailmasta tehdään puhtaampi ja parempi paikka meille kaikille. Hukkaenergian sekä siihen liittyvien aiheiden ympärillä tullaan pyörimään siis jatkossakin. Myös vanhan arkistomme helmet on siirretty tänne, sillä niissä on edelleen paljon hyvää asiaa.

Jos haluaisit kuulla jostain aiheesta lisää tai jokin askarruttaa mieltäsi, niin jätäthän kommentin tai laitat meille sähköpostia. Vaikka kaikenlaisia mietteitä ja elämäntarinoita mielellämme luemme, niin pystymme kuitenkin lupaamaan vastauksen vain kaikkeen hukkaenergiaan liittyvään, tai edes sitä sivuavaan.

Eiköhän näillä puheilla päästä alkuun. Siispä vielä kerran oikein lämpimästi tervetuloa mukaan seuraamaan uutta blogiamme! Kaikki asiallinen kommentointi, mielipiteiden esittäminen sekä keskustelu on lämpimästi tervetullutta ja kaikki urputus ja spämmääminen – no, ethän hukkaa energiaasi!

Niin ja hei! Ei meillä ole mitään harakoita vastaan. Mieluummin vain käytämme hukkaenergiamme itse – ja sitä suosittelemme lämpimästi myös teille.

harakka
Kuva: Juha Hiltunen

2 Comments »

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s