Tulos tai ulos!

Osakeyhtiön tulee tuottaa osakkeen omistajilleen voittoa. Se on sen lakiin kirjattu tehtävä. Liikevaihto on se sammio, josta tätä voittoa voidaan ammentaa. Energian säästäminen, jota me Calefassa teemme on suoraa operationaalisissa kuluissa säästämistä, joten se tulee suoraan yrityksen tulokseen. Liikevaihdollisesti säästö ei prosenteissa aina näytä niin suurelta, mutta tulokseen sillä on iso merkitys. Investoinnit esim. Hukkalämmön uusiokäyttöön onkin vaivattomampia tapoja parantaa yrityksen tulosta, etenkin kun projektin toimitus voidaan tehdä avaimet käteen periaatteella.

calefa tulos

Mikäli Investointi nostaa tuotantovälineiden arvoa yli oman kustannuksensa verran, kannattaa se aina tehdä heti. Energiansäästössä myös juoksevat kustannukset pienenevät investoinnin jälkeen, kun käyttökulut vähenevät. Jos siis sama summa, joka investoidaan, kasvattaa omaisuutta tai tuloksentekokykyä samassa suhteessa tai jopa enemmän on investointi kannattava ja kasvattaa yrityksen nettovarallisuutta. Oli kyse tuhannen tai miljoonan investoinnista on se aina sitä perustellumpi, mitä enemmän se prosentuaalisesti lisää arvoa suhteessa itseensä. Tuottavat päätökset kannattaa tehdä heti, koska muuten viivyttely maksaa säästöjä, joita olisi jo mahdollista tehdä.

calefa investointi

Etenkin energiansäästössä investointi usein maksaa itsensä takaisin nopeasti. Energia ja Ilmastonmuutos virasto DECC:n teettämän tuoreen tutkimuksen mukaan energiansäästö investoinnit ovat ylivertaisia muihin investointeihin nähden (kuva ylhäällä). Tutkimuksen mukaan energiansäästö on suoraviivaisin tapa parantaa kannattavuutta. Kaupan päälle tulee totta kai myös imagohyöty energiavastuullisuudesta.

Calefalla tekemämme projektit ovat olleet erinomaisia niin takaisinmaksuajaltaan kuin tuotoltaankin. Kun vielä huomioidaan tekemiemme järjestelmien pitkä elinkaari, saadaan investointi joka tuottaa itsensä takaisin moninkertaisesti olemassaolonsa aikana. Referenssiemme pohjalta voimmekin todeta meidän oikeasti parantavan asiakkaidemme kilpailu- ja tuloksentekokykyä. Kannustamme siis rohkeasti tarttumaan energiansäästöinvestointeihin, luotettava kumppani niihin on jo olemassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s